Bağcılar Bağcılar’da tam kapanma döneminde 153 bin denetim

Bağcılar’da tam kapanma döneminde 153 bin denetim

Paylaş
Bağcılar’da tam kapanma döneminde 153 bin denetim

Bağcılar’da tam kapanma döneminde 153 bin denetim

İSTANBUL, (DHA) – Bağcılar’da 17 günlük kapanmada kaymakamlık, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve belediye ekipleri başta olmak üzere kamu kurumlarından oluşturulan denetim ekibi yaklaşık 153 bin denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürlüğü ve polis ekipleri, sokağa çıkma ile şehirler arası seyahat kısıtlamaları başta olmak üzere denetim faaliyetleri planlayarak uygulamaya geçirdi. Bunun yanında sokağa çıkan kişiler, işyerleri, toplu taşıma araçları, semt pazarları, kamu kurumları, spor merkezleri, düğün, nişan gibi toplumsal etkinlik alanlarına kadar ilçedeki her yer kontrol edildi. 89 bin 803’ü kişi, 22 bin 45’i küçük esnaf, 15 bin 218’i lokanta, restoran gibi işyeri, 992’si fırın, 290’ı cami ve 41’i pazar yeri olmak üzere 152 bin 646 denetleme yapıldı.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK”

Normal hayata dönebilmek için mücadele ettiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Kapanma döneminde kamu kurumlarından görevli arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalıştılar. Kurallara uymayanlar hakkında gerekli işlemler ve uyarılar yapıldı. Hemşehrilerimizin de gayretleriyle sayılarda düşme olduğunu görüyoruz. İnşallah kısa sürede bu beladan kurtulacağız” dedi.

Haberin Devamı