Gündem Bağdat Caddesi'nde silahlı kavga: 3 yaralı

Bağdat Caddesi'nde silahlı kavga: 3 yaralı

Paylaş
Bağdat Caddesi'nde silahlı kavga: 3 yaralı

Kadıköy'deki bir barda alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı. Bir kişi olay yerinden kaçtı.

Olay, Bağdat Caddesi'nde bulunan Sette Bar’da saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, müteahhitlik yapan İsmail S., daha önce aralarında alacak-verecek meselesi bulunan Gökhan Ö. ve Volkan S. ile karşılaştı. Burada sözlü sataşmanın ardından çıkan kavgada Gökhan Ö. ile Volkan S.’nin yanında oturan henüz kimliği belirsiz bir kişi tabancasını çekerek ateş etmeye başladı.

Haberin Devamı

Açılan ateş sonucu İsmail S. omzuna, Gökhan Ö. ise koluna isabet eden kurşunla yaralandı. Volkan S. ise kavgada feci sekilde dövüldü. Bu sırada silahlı saldırgan yaya olarak kaçtı. Bar çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İsmail S. taksiyle, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Gökhan Ö. ile Volkan S. ise ambulansla götürüldükleri Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedaviye alındı.

Kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalara başlayan polis, saldırgana ait olduğu ileri sürülen lüks otomobil üzerinde inceleme yaptı.

Süleyman KAYA/İSTANBUL,(DHA)