Gündem Bağış ilaçların arasından 5 bin TL'lik altın takı çıktı

Bağış ilaçların arasından 5 bin TL'lik altın takı çıktı

Paylaş
Bağış ilaçların arasından 5 bin TL'lik altın takı çıktı

Bağış ilaçların arasından 5 bin TL'lik altın takı çıktı

Konya’da kimliği belirlenemeyen bir kadının, kalın bağırsak kanserinden ölen yakınının kullandığı ilaçları bağışlamak için hastaneye getirdiği kutunun içinden, ilaçların yanı sıra, yaklaşık 5 bin TL değerinde altın takı çıktı.

Haberin Devamı

Olay, 8 Nisan Perşembe günü meydana geldi. 45- 50 yaşlarında kimliği belirlenemeyen bir kadın, Konya Numune Hastanesi Başhekimliği’ne gelerek, bir yakının kanser hastalığından öldüğünü, kalan ilaç ve tıbbi malzemelerin boşa gitmemesi için bağışta bulunmak istediğini söyledi. Kutu içerisinde getirdiği tıbbi malzemeleri başhekimlikte görevli bir hemşireye bırakan kadın, hastaneden ayrıldı.

Kadının hastaneden ayrılmasının ardından açılan kutu içerisinde kalın bağırsak tedavisinde kullanılan kolostomi torbalarını ve ilaçlarının yanı sıra, bir eşarba sarılmış yaklaşık 5 bin TL değerinde altın takı çıktı. Altınları gören hemşire, durumu hastaneye yönetimine bildirdi. Hastane yönetimi de, polise haber verdi. Polisin yaptığı çalışmada kadının kimliği belirlenemeyince altın takılar, Büyükşehir Belediyesi’ne ait kayıp bürosuna teslim edildi.

Haberin Devamı

Konya Numune Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Osman Yılmaz, “Arkadaşlarımız bu torbaları getiren bayana ulaşmak istemişler. Ancak bayan ortadan kaybolmuş. Bayanın görüntüleri de hastanemizin güvenlik kamerası kayıtlarında mevcut. Bu görüntülerle bu kişiye ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Özgür SARI/KONYA, (DHA)