Beden Sağlığı 'Bağışıklık kazanmak tedaviden daha tasarruflu'

'Bağışıklık kazanmak tedaviden daha tasarruflu'

Paylaş
'Bağışıklık kazanmak tedaviden daha tasarruflu'

Grip ya da bağışıklık kazanarak atlatılabilecek diğer hastalıklara karşı önerilen bağışıklık sağlayıcı ürünleri kullanmak, tedaviye nazaran daha fazla tasarruf sağlıyor

Demegro Sağlık Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oktay Demircioğlu, “Ülkemizde özellikle çocukluk çağındaki grip vakalarının tedavisinde kişi başı harcanan iyileşme maliyeti gribe karşı bağışıklık kazanmak için kullanılan ürünlerin maliyetinden çok daha fazla. Bağışıklığı güçlendirdiğinizde hastalığa yakalanma riski azalıyor, sağlık ekonomisinde ilaca harcanan bütçe azalıyor. Zaman ve maliyetten tasarruf sağlanırken sağlığınızı bağışıklık kazanarak kalıcı olarak koruyabiliyorsunuz." dedi.

BURNUN DOĞAL FLORASINI RESTORE EDİYOR

Dr. Oktay Demircioğlu, “Geçirilen her üst solunum yolu enfeksiyonu ve tedavi amaçlı kullanılan özellikle antibiyotikler burnun doğal bakteri dengesini bozuyor. Böylece özellikle orta kulak enfeksiyonlarının kronikleşmesi, ciddi bir sağlık problemi olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda İtalya’da devrim niteliğinde sonuçlar alınan bakteriyoterapi ile burnun doğal florasının restore edilmesi sağlanacak. Böylece tekrarlayan orta kulak enfeksiyonları önlenecek. Yakın zamanda Türkiye’de de kullanıma sunulacak bu yeni formül ile bakteriyoterapi kavramını çok sık duyacağız “ dedi.

Haberin Devamı