Diyarbakır Bağlar Belediyesi personeline koronavirüs eğitimi

Bağlar Belediyesi personeline koronavirüs eğitimi

Paylaş
Bağlar Belediyesi personeline koronavirüs eğitimi

Bağlar Belediyesi personeline koronavirüs eğitimi

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKI'ın Bağlar Belediyesi bünyesinde çalışan personele koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim verildi.
Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nce personele koronavirüs eğitimi verildi. Görevli doktor ve iş güvenliği uzmanları, belediyenin değişik birimlerinde görev yapan personele verilen koronavirüs eğitiminde salgına karşı neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verdi.
Personele verilen koronavirüs eğitimiyle ilgili değerlendirmede bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kendi çalışanlarının ve vatandaşların sağlığını her şeyden daha önemli gördüklerini söyledi.
Beyoğlu, "Öncelikle bizim bu noktada milletimize örnek olmamız gerekiyor. Bu nedenle halka açık olan belediyemize ait kampüs ve binalarda tedbirleri sıklaştırdık. Hiçbir şekilde panik yapmadan doğru tedbirlerle birlikte bu süreci atlatacağız. Vatandaşlarımız virüsten korkmamalı ve günlük yaşantılarına devam etmeli ancak hastalık riskine karşı da uyanık ve tedbirli olmalı. Ülkemiz inşallah bu günleri de atlatacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan komutasındaki devletimiz bu konuda bilinçlidir, tehlikeyi erken fark ederek bu konuda dünyada örnek olmuştur. Bizler de tüm kurum ve kuruluşlar olarak bu sürece katkıda bulunacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı