Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nden rahatlatan hizmet

Bağlar Belediyesi'nden rahatlatan hizmet

Paylaş
Bağlar Belediyesi'nden rahatlatan hizmet

Bağlar Belediyesi'nden rahatlatan hizmet

Elif FİLİZ/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi, kırsal bölgelerde yerleşim yerlerinde başlattığı çalışmalarda iki ayda 15 yerleşim yerini menfez köprüyle kavuşturdu.
Bağlar Belediyesi, geçmiş yıllarda sel baskınlarıyla gündeme gelerek mağduriyet yaşayan yerleşim yerlerinde başlattığı çalışmalarla 15 yerleşim yerine menfez köprü inşa etti. Kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların geçmiş yıllarda doğa olayları ve sel baskınları karşısında büyük zorluklar yaşadığına dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki aşamadan oluşan menfez yapma çalışmalarında ilk aşamanın başarıyla sonuçlandırıldığını söyledi.
Kırsaldaki yerleşim yerlerinin ilk kez belediye tarafından bu hizmete kavuştuğunu ifade eden Beyoğlu, "Hizmeti şehir merkezinden kırsal kesimdeki en ücra yerlere kadar götürmek istiyoruz. Belediye ekiplerimiz bunun için büyük bir gayretle çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllarda doğa olayları ve sel baskınlarında zarar gören, mağduriyet yaşayan yerleşim yerleri var. Bunlar zaman zaman acı olaylarla kamuoyuna da yansıdı. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşması adına başlattığımız çalışmalarda kırsal kesimdeki yerleşim yerlerine modern menfezler kazandırdık. İki ay gibi kısa bir zamanda bunu başardık. Demek ki istenilince oluyormuş, biz bunu gösterdik. İnşallah belediyemizin imkanları dahilinde ilçemize bağlı diğer kırsal yerleşim yerlerindeki olası sorunları da çözüme kavuşturacağız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı