Bağlar Bağlar Belediyespor, sezona hazır

Bağlar Belediyespor, sezona hazır

Paylaş
Bağlar Belediyespor, sezona hazır

Bağlar Belediyespor, sezona hazır

Rihan ALP/DİYARBAKIR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Futbol Ligi (BAL) 1'inci Grup’ta Diyarbakır'ı temsil eden Bağlar Belediyespor, sezon öncesi hazırlık çalışmalarını tamamladı.
Diyarbakır’da gerçekleşen ilk etap çalışmalarının ardında iki haftalık kamp için Nevşehir’e giden sarı-mavili takım, burada hem güç depoladı, hem de hazırlık maçları yaparak eksiklerini gidermeye çalıştı. 6 hazırlık maçı yapan Bağlar Belediyespor, 4 galibiyet ve 2 yenilgi aldı.
22 Eylül’de başlayacak Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2019-2020 sezonu için hazırlıklarda takıma olan güvenine vurgu yapan Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu,"Her alanda olduğu gibi sporda da başarılı olmak istiyoruz. Birçok spor branşına aktif olarak destek veriyoruz. Gençleri spora kanalize etmek en önemli amaçlarımızdan biridir. Futbol takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Kulüp yönetimi olarak gerekli imkanları sağlamaya çalıştık. Birbirleriyle uyum içinde çalışan teknik heyetimiz ve futbolcu kadromuz umuyoruz ki bizlere başarılı bir sezon yaşatacaktır. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmektir" diye konuştu. Bu sezon için hedeflerinin zirve yarışında bulunmak olduğunu belirten teknik sorumlu Ekrem Üşen ise "Zor bir grupta mücadele edeceğiz. Ancak geçen yıllara göre daha iyi takım olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.
Kampın ardında kente dönen Bağlar Belediyespor, 22 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında Bismil 21 Spor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Geçen sezonki kadronun iskeletini koruyarak takviyeler yaptıklarını anlatan Ekrem Üşen, "Yakından takip ettiğimiz 8 oyuncuyu transfer ederek mevcut kadromuzu güçlendirdik. Futbolda başarı için istikrar çok önemlidir, biz de yönetimimizle beraber bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdik. Huzurlu ve uyumlu bir şekilde sezona hazırlandık. Bu ortamı sağlayan belediye ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyoruz. Kulübümüzdeki çalışma ortamı birçok profesyonel kulüpte yok diyebilirim. İnşallah başarılı bir sezon geçirerek bu ilgiye karşılık veririz. Ligin belki de en zor grubundayız. Büyük bütçeleri olan, beklentileri yüksek takımlar var. Tabi ki başarılı olmak kolay olmayacak. Biz diğer takımlar gibi ille de şampiyon olacağız demiyoruz. Ama onlara karşı pes edecek değiliz. Geçen yıllara göre çıtamızı yükseltmiş olacağız ve inşallah zirve yarışının içinde yer alan bir takım olacağız" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı