Bağlar Bağlar, Karate Turnuvası'nda 3'üncü

Bağlar, Karate Turnuvası'nda 3'üncü

Paylaş
Bağlar, Karate Turnuvası'nda 3'üncü

Bağlar, Karate Turnuvası'nda 3'üncü

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- BAĞLAR Belediyespor Kadın Karate Takımı, Cumhuriyet'in 96'ncı yıldönümü nedeniyle Ankara'da yapılan Cumhuriyet Kupası Karate Turnuvası’nda üçüncü oldu.
Cumhuriyet'in 96'ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Karate Turnuvası'na 21 ilden 41 kulüp ve 700 sporcunun katıldığı şampiyonada, Bağlar Belediyespor hem takım halinde, hem de ferdi kategorilerde önemli başarılar elde etti. Ümit Genç ve 21 Yaş Aş Altı Milli Sporcuları'nın ter döktüğü müsabakalar kıran kırana geçti. Katılımların yoğun olduğu, aynı zamanda kaliteli ve elit sporcuların mücadele ettiği müsabakalarda Bağlar Belediyespor'lu sporcular başarılı bir performans ortaya koydu. Takım halinde üçüncü olan Bağlar Belediyespor, ferdi kategorilerde de 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.
Elde edilen başarıları anlamlı bulduklarını anlatan Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu "Mütevazi imkanlarımıza rağmen maddi ve manevi olarak her koşulda spora ve sporculara gerekli desteği sağlıyoruz. Onlar da yurt içinde ve uluslararası yarışmalarda başarılı olarak bizleri ve kentimizi başarıyla temsil ediyor. Cumhuriyet Kupası'nda elde edilen başarı bizim için anlam yüklüdür. Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı