Diyarbakır Bağlar'da 'Hoş geldin bebek' kampanyası

Bağlar'da 'Hoş geldin bebek' kampanyası

Paylaş
Bağlar'da 'Hoş geldin bebek' kampanyası

Bağlar'da 'Hoş geldin bebek' kampanyası

Selim KAYA/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, kadınlara yönelik yeni bir uygulama başlattı. Beyoğlu, yeni doğum yapan kadınları evlerinde ziyaret ederek dünyaya yeni gelen bebeklere, 'Hoş geldin bebek' kampanyası kapsamında bebek çantası hediye ediyor.
Anneler ve bebeklerle yakından ilgilenen Beyoğlu,” Annelik dünyanın tüm toplumlarında kutsal olarak kabul edilir. Bizim medeniyetimizde ve dinimizde ise çok daha özel bir yere sahiptir. Bu ziyaretlerimizle annelerimize desteğimizi ve dayanışmamızı ifade ediyoruz” dedi.
Genelde ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadığı mahalle ve semtlerde bu ziyaretleri gerçekleştiren Beyoğlu, misafir olduğu kadınlardan büyük ilgi görüyor. Sürpriz ziyaretler kapsamında anneler ve bebeklerle yakından ilgilenen Dürdane Beyoğlu,aydınlık yarınların inşasında annelerin önemli rolü olduğuna dikkat çekerek annelere verdikleri önemi ortaya koymak adına bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Beyoğlu, söz koınusu kampanya ile ilgili şunları söyledi:
"Annelik dünyanın tüm toplumlarında kutsal olarak kabul edilir. Bizim medeniyetimizde ve dinimizde ise çok daha özel bir yere sahiptir. Bu ziyaretlerimizle annelerimize desteğimizi ve dayanışmamızı ifade ediyoruz. Anneler, yetiştirecekleri hayırlı evlatlarla dünyaya yön verebilir. Bizim tarihimiz bunun güzel örnekleriyle doludur. Annelere vereceğimiz değer ve önem, aynı zamanda milletimizin geleceğine ışık tutacaktır. Bu kapsamda annelerimize yönelik ziyaretlerimiz ve moral aşılayıcı desteklerimiz devam edecektir."
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı