Bağlar Bağlar'da sporculardan Beyoğlu'na ziyaret

Bağlar'da sporculardan Beyoğlu'na ziyaret

Paylaş
Bağlar'da sporculardan Beyoğlu'na ziyaret

Bağlar'da sporculardan Beyoğlu'na ziyaret

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin 96'ncı yıldönümü nedeniyle düzenlenen spor etkinliklerinde tüm branşlarda dereceye giren Bağlar Belediyespor'un karete takımı, ilçe belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret etti.
Bağlar Belediyespor, Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen spor faaliyetlerinde önemli başarılara imza attı. Cumhuriyetin 96'ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında organize edilen spor karşılaşmalarına birçok branşta katılan sarı-mavili kulübün sporcuları dereceler elde ederek madalyalar kazandı. Ankara'da düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası Cumhuriyet Kupası finallerine katılan Bağlar Belediyespor karate takımı, takım halinde üçüncülük elde etti.
Cumhuriyet Bayramı'nda dereceler elde eden sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Beyoğlu, "Göreve geldiğimizden beri sporu ve sporcuyu hep destekledi desteklemeye de devam edeceğiz. Futbol takımımız, mütevazi imkanlarına rağmen Bölgesel Amatör Ligi'nde başarılı bir grafik çizerek zirveyi zorluyor. Kulübümüz diğer branşlardaki başarılarıyla da bizi gururlandırmaktadır. Cumhuriyet'imizin 96'ncı yılı anısına düzenlenen spor etkinliklerine katılarak önemli başarılar elde eden sporcularımız ve antrenörlerimiz başarılarıyla hem bizleri, hem de halkımızı mutlu etmişlerdir. Bu başarılar inşallah gelecekteki başarıların da habercisi olacaktır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı