Merkez Bahçe ve Hasanbeyli'de sokak hayvanları için mama bırakıldı

Bahçe ve Hasanbeyli'de sokak hayvanları için mama bırakıldı

Paylaş
Bahçe ve Hasanbeyli'de sokak hayvanları için mama bırakıldı

Bahçe ve Hasanbeyli'de sokak hayvanları için mama bırakıldı

İbrahim EMÜL/BAHÇE (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerinde, koronavirüs mücadelesi tedbirleri kapsamında sokak hayvanlarının yaşam alanlarına kuru mama bırakıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Osmaniye Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bahçe Doğa Koruma ve Milli Park Şefliği personeli, iki gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek ve içecek bulmakta zorlanabilecek olan sokak hayvanlarının aç kalmaması için bir takım tedbir aldı.
Bu kapsamda ekipler, Bahçe, ve Hasanbeyli İlçelerinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme faaliyetinde bulundu. Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için her türlü tedbirin alınarak hayvan refahının korunması için gerekli çalışmaların devam edeceği belirtildi. Bu kapsamda, Bahçe İlçesinde 5 ve Hasanbeyli İlçesinde 3 noktada olmak üzere toplam 8 noktaya 60 kilo kuru mama bırakıldı. Geçtiğimiz günlerde ise Osmaniye Şube Müdürlüğü Kadirli Karatepe Aslantaş Milli Parkı Şefliği ekipleri ve Kadirli Belediyesi görevlilerince sokak hayvanlarına kuru mama beslenmesi yapılmıştı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı