Türkiye (Son Dakika) Bahçede, üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi

Bahçede, üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi

Paylaş
Bahçede, üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi

Konya'da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ev kadını Melike G. (59), bir meyve bahçesinde üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Alevleri söndürmeye çalışanlara, 'Bırakın beni, ben kendim yaktım. Size ne!' diye bağıran kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Olay, saat 09.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Ekmekkoçu Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen evli Melike G., bir meyve bahçesinde üzerine benzin döküp kendisini ateşe verdi.

Haberin Devamı

Olayı fark eden çevre sakinleri, taşıma suyla müdahale ederek alevleri söndürdü. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DURUMU AĞIR

Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Melike G., ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Melike G.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

'BEN KENDİMİ YAKTIM. SİZE NE?'

Olay yerinde inceleme yapan polisin ifadesine başvurduğu görgü tanıkları, Melike G.’nin, alevleri söndürmeye çalışan kişilere, "Bırakın beni, ben kendim yaktım. Size ne!" ifadelerini kullandığını söyledi.

3 AY ÖNCE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Melike G.’nin, 3 ay önce de yüksek dozda ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu, ailesinin hastanede tedavi görmesi isteğini ise geri çevirdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)