Gündem Bahçeli'den son dakika erken seçim açıklaması

Bahçeli'den son dakika erken seçim açıklaması

Paylaş
Bahçeli'den son dakika erken seçim açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Ankara Kızılcahamam'daki seçim kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İyi Parti ile ilgili sorulara cevap veren MHP lideri 'İyi Parti seçime girsin. Zaten alacaklarsa bizden oy alacaklar' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'daki seçim kampında kamuoyunun merak ettiği soruları yanıtladı.

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları:

"Bir yandan cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için gayret göstereceğiz öte yandan cumhur ittifakı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasi kimliğini koruyan, onu temsil eden bir kadroyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Allah’ın izniyle yer almaya gayret göstereceğiz."

"Seçim stratejimiz, iki esasa dayanmaktadır; bir tanesi güçlü ve dengeli bir Meclisin oluşması. İkincisi, cumhurbaşkanı seçiminin eş zamanlı olarak gerçekleşmesidir."



"(CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayları) CHP, Türk siyasi hayatında en köklü siyasi partidir. Değişik dönemlerde siyasi hayata renk katmışlardır ama iktidar olma şansını tek başına yakalayamamıştır. Şimdi zannediyorum cumhurbaşkanı adayı sayısını artırarak cumhurbaşkanlığını kazanmak suretiyle siyasi hayatını devam ettirmek istemektedir. Onların adaylarına saygı duyuyoruz."

Soru: (MHP'nin İyi Parti'nin seçime girebilmesine yeşil ışık yaktığı iddiaları) Allah'tan bir tek dileğim var. Bir gün de basın doğru yazsın. Burada biraz dikkatli olmak lazım. Seçim 15 Temmuz'da olacaktır sloganıyla siyasallaşma sürecine girenlerin 15 Temmuz'dan önce siyasi parti hüvviyetine kavuşmaları vardır. İyi parti seçime girsin.

Bahçeli, İYİ Parti'nin seçime katılıp katılamayacağı tartışmalarına ilişkin "Bunu bilemiyoruz, ilgi alanımız değil. Seçime de girsin. Başka partilerden alamaz, alırsa bizden alır. Biz de rıza gösteririz" dedi

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE YAŞANANLAR


(Olaylı derbi) Maçı takip edemedim ancak Beşiktaş’ın hocası, Türkiye’nin hocasıdır. Türkiye’yi dünya üçüncülüğüne taşımış bir değerdir. Kendisine yapılmış olan bu saldırıyı şiddetle kınadım. Hocamı da aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Beşiktaş sahadan kaçmaz, bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum."

ERDOĞAN'IN BOZKURT İŞARETİ YAPMASI


Sayın Kılıçdaroğlu yaptı, sayın Başbakan yaptı. Sayın Erdoğan da yaptı. Yapmayan kalmadı. Onlar yapınca saygı duyduk da Recep Tayyip Erdoğan yaptı diye niye kıskanalım.