Gündem Bahçeli'den HDP binası önünde devam eden eylemle ilgili açıklama

Bahçeli'den HDP binası önünde devam eden eylemle ilgili açıklama

Paylaş
Bahçeli'den HDP binası önünde devam eden eylemle ilgili açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Anaların feryadının çözüm yeri olarak devleti işaret edenler HDP'yi arkalayani PKK'yla aynı çizgiye düşen zillet ve rezalet figüranlarıdır'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugün düzenlenen MYK-MDK toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaptı. MHP lideri Bahçeli, "Anaların yürek sızısıyla şehit cenazelerinden yükselen hıçkırıkların birbirine karışmasına ilgisiz ve duyarsız kalan CHP’sinden İP’ine, sanatçısından sözde aydınına kadar herkes dökülen kanlardan birinci derecede sorumludur" dedi.

Haberin Devamı

MHP lideri Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde:

''Milliyetçi Hareket Partisi yarım asırlık onurlu millet hizmetini her türlü engellemeye ve fitne-fesat tuzaklarına rağmen azimle, akılla, inançla, heyecanla sürdürmektedir. Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne yönelik bağlılığımız milli iradeye duyduğumuz sadakatle temellenip derinleşirken, Türkiye’nin tarihsel hak ve çıkarlarını muhafaza kararlılığımızda da hiçbir acziyet ve zafiyet söz konusu olmamış, olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar hiçbir darbeyi, gayri meşru kalkışmayı, cunta yönetimini, ara dönemi, demokrasi dışı arayış ve dayatmaları kabul etmemiş, boyun eğmemiştir.

Darbeler Türkiye’yi devamlı geriye götürmüş, siyasi ve toplumsal dengeleri tepeden tırnağa bozmuş, pek çok sosyal ve ekonomik maliyete neden olmuştur. 12 Eylül darbesi, 28 Şubat post modern müdahalesi, 27 Nisan e-muhtırası ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi devlet ve millet hayatıyla birlikte gelecek muhayyilemize, gelecekteki müstesna mevkiimize tamiri zaman ve emek isteyen zararlar vermiştir.

Haberin Devamı