Türkiye (Son Dakika) Bahçelievler’de park halindeki iki otomobil alev alev yandı

Bahçelievler’de park halindeki iki otomobil alev alev yandı

Paylaş
Bahçelievler’de park halindeki iki otomobil alev alev yandı

Bahçelievler’de, park halindeki iki araç alev alev yandı

Olay, Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Canım Sokak’ta saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde park halinde iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Otomobillerin yandığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken Yanan otomobillerden sıçrayan alevler bitişiğinde bulunan bir apartmanın doğalgaz kutusu ve giriş katındaki dairesine sıçradı. Alevler nedeniyle apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Yangını kontrol altına alınarak alevlerin apartmana olan sirayeti engellendi.



Meydana gelen yangın nedeniyle iki otomobil kullanılmaz hale gelirken apartman giriş katında bulunan dairede de maddi hasar oluştu.



Mahalle sakini Yılmaz Gencay," Bir ses geldi. Cama fırladım ve arabamın yandığını gördüm. Anahtarımı alıp aşağıya koştum. Arabamı çalıştırıp uzaklaştırmak istedim ancak geç kalmıştım. Komşular itfaiyeye haber vermiş. İtfaiye söndürmeye başladı. Doğalgaz kutusundan çıktığını söylüyorlar ancak kesin bir şey yok" ifadelerini kullandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme yaparken olayının kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde de durduğu öğrenildi.

Haberin Devamı