Türkiye (Son Dakika) Bahçelievler’de iki grup arasında silahlı kavga: Yaralılar var

Bahçelievler’de iki grup arasında silahlı kavga: Yaralılar var

Paylaş
Bahçelievler’de iki grup arasında silahlı kavga: Yaralılar var

Bahçelievler’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru yaralandı. Kavgada yaralanan 2 kişi ve 1 polis memuru tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Bahçelievler Mahmut Bey Caddesi üzerinde yaşandı. Cadde üzerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. İki grubun birbirine girdiğini görerek panikleyen vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine olay yerine özel harekat ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

TRAFİĞE KAPATILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Silahlı kavgaya müdahale eden bir polis memuru gruplardan açılan ateşle yaralandı.

1'İ POLİS 3 YARALI

Kavgada yaralanan 2 kişi ve yaralı polis memuru sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınırken, olayda kullanılan 2 tane silah ele geçirildi. Öte yandan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı polis Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polis hastanede ameliyata alındığı öğrenildi.