Gündem Bakan Albayrak: Apoleti millet söker

Bakan Albayrak: Apoleti millet söker

Paylaş
Bakan Albayrak: Apoleti millet söker

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 24 Haziran seçimlerinden çıkacak sonuca kimlerin sevineceğini bakmak gerektiğini belirterek, "İşte biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker önünde hazır olda duruyorlardı. 'Aman asker ne der?' diye titriyorlardı. Kimin apoletini sökecekmiş, İsmail Metin Temel'in. FETÖ'nün özel olarak öldürülmesi talimatını verdiği komutan. Afrin zaferinin şanlı komutanı. Teröristlerin korkulu rüyası. FETÖ'ye, PKK’ya bundan iyi vaat olur mu? 15 Temmuz’da FETÖ’ye geçit vermeyen bu millet, bu kalleşliğe geçit verir mi? Apoleti millet söker millet." dedi

Albayrak, Sultanbeyli Malatyalılar Derneği tarafından organize edilen sokak iftarına katıldı.

Haberin Devamı

Burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin dört bir tarafını gece gündüz demeden dolaştığını ve milletten enerji bulduğunu söyleyen Albayrak, en çok "yerli ve milli enerjiye" ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunun en güzel örneği olduğunu ve bu milletin gerçeklerine uygun bir siyaset anlayışı güttüğünü, en büyük bedelleri de kendisinin ödediğini anlattı.

'KİMSE BU MİLLETİ SALAK YERİNE KOYMASIN'

"Cumhurbaşkanımız, meşruiyetini milletten başka yerde aramadı" diyen Albayrak, "Geçen gün muhalefet adayı büyükelçileri toplamış. Sonra da inkar ediyor. Avrupalı büyükelçilerle buluşup bu ülkenin Cumhurbaşkanı nasıl yargılanır, içeri atılır, operasyon peşinde olacaksın. Sonra da Avrupalılarla iş tutarak cumhurbaşkanı olacaksın. Muhalefette roller değişse de yalan söyleme gereği değişmiyor. KiBelediye Başkanı Hüseyin Keskin ve diğer yetkililer de katıldı.

Haberin Devamı