Gündem Bakan Berat Albayrak'tan Demirören Ailesi'ne taziye ziyareti

Bakan Berat Albayrak'tan Demirören Ailesi'ne taziye ziyareti

Paylaş
Bakan Berat Albayrak'tan Demirören Ailesi'ne taziye ziyareti

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi'ne taziye ziyaretleri sürüyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve ağabeyi Serhat Albayrak taziye ziyaretinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Bakan Berat Albayrak, Demirören ailesinin Kanlıca'da bulunan evine öğle saatlerinde ağabeyi Serhat Albayrak ile geldi. Taziye ziyaretinin ardından Bakan Albayrak ve ağabeyi Serhat Albayrak buradan ayrıldı.

Turkuvaz Medya Grubu Başkanvekili Serhat Albayrak

EFKAN ALA'DAN TAZİYE ZİYARETİ

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Milletvekili Efkan Ala ve Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan taziye ziyaretinde bulundu. Ala 'Sayın Demirören marka bir isim bıraktı. Hem Türkiye için hem kendi firması için çok kıymetli bir değerdi. Türkiye'de de markalara ne kadar ihtiyacımız olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Ailesine baş sağlığı diliyorum ve sabırlar diliyorum.' dedi.