Türkiye (Son Dakika) Fahrettin Koca: İstanbul için alınacak tedbirleri kararlaştırdık

Fahrettin Koca: İstanbul için alınacak tedbirleri kararlaştırdık

Paylaş
Fahrettin Koca: İstanbul için alınacak tedbirleri kararlaştırdık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul’da corona virüs salgınının seyrine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, bakan yardımcılarımız, İl Sağlık Müdürümüz, saha koordinatörlerimiz ve başhekimlerimizle birlikte, salgının İstanbul’daki seyrini masaya yatırdık. Devam eden artışa karşı alınacak tedbirleri kararlaştırdık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Diğer yandan Koca Twitter hesabından paylaştığı bir başka mesajda "İstanbul’da vaka Türkiye genelinin %40’ına, Ankara’nın 5 katına ulaştı. Temaslı taramasını, test sayısını artırdık. Salgınla mücadelede, şu an, sizlerin uyacağı tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin önemi arttı. Ve en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan uyarı!

Koca Twitter hesabından bir de uyarıda bulundu: İstanbul’da en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz. Mecbur olmadıkça kalabalık ortama girmeyin.