Siyaset Bakan Şahin yaylada kar topu oynadı
Paylaş
Bakan Şahin yaylada kar topu oynadı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin memleketi Ordu'da geceyi 1700 rakımlı Turnalık Yaylası'nda geçirdi

Ordu’ya dün akşam geç saatlerde gelen Bakan Şahin, Kabadüz İlçesi Yokuşdibi Beldesi Turnalık Yaylası’ndaki bir dağ evinde geceledi.

Haberin Devamı

Bakan Şahin, sabah kahvaltısının ardından dışarıya çıkarak yanındakilerle kar topu oynadı. Ardından da Turnalık Yaylası’ndan hareket eden Bakan Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Ordu Valiliği tarafından yapımına devam edilen Çambaşı Yaylası Kayak Tesisleri’ne gitti. Burada kayak kıyafetleri giyen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, incelemeler yapıp yetkililerden bilgi aldı.

Ordu Kayak Kulübü sporcuları tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Şahin, Orduluların kayak yapmak için eğitim almaya başladığını belirtti. Şahin, şunları söyledi: "Bu yıl içerisinde tamamlanacak. Akabinde bölgede konaklama tesisi yapmak için girişimciler projelerini hazırlıyor.

Bölgenin imkanlarına uygun olarak konaklama tesislerinin yapılacağını ümit ediyoruz. Ulaşım sorunu halledildi. Zaten 2 sene sonra havaalanı da bitince bölgeye Ordu dışından da çok sayıda ziyaretçi alacak potansiyele sahip. Çok önemli bir turizm merkezi olacak. 3 sene sonra burada her şeyin farklı olduğunu göreceksiniz."

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çambaşı Yaylası’ndaki Kayak Tesisleri’ne yeni alınan karüstü pist hazırlama aracını da kullandı. Tesislerden ayrılan Şahin, Orduspor Bayan Basketbol Takımı’nın lig maçı ve Orduspor- Beşiktaş maçını izlemek için Ordu’ya gitti.

Erol KÜÇÜKOĞLU/KABADÜZ (Ordu), (DHA)