Gündem Bakandan gazeteciye tuhaf Twitter sorusu

Bakandan gazeteciye tuhaf Twitter sorusu

Paylaş
Bakandan gazeteciye tuhaf Twitter sorusu

CNN Türk'teki 'Ankara Günlüğü' programına telefonla bağlanan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan programın konuklarından biri olan Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na hiç beklenmedik bir soru sordu

CNN Türk’te Twitter'ın erişime kapatılması konusunun ele alındığı 'Ankara Günlüğü' programına telefonla bağlanan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan programın konuklarından biri olan Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na hiç beklenmedik bir soru sordu.

Bakan Elvan, Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na yönelik olarak şunları söyledi:

“Yayınızın son bölümünü dinledim Sayın Abdulkadiroğlu'nun konuşmasını izleme imkanım oldu, çok affedersiniz ama ona çok özel bir soru sormak istiyorum. Eğer evli ise kendi eşinin adı ve soyadı kullanılarak veya kız kardeşinin adı ve soyadı kullanılıp herhangi bir Twitter hesabı açılsa ve bu hesaba pornografik görüntüler konulsa o görüntülerin üzerine de eşinin veya kız kardeşinin ismi yazılsa kendisi nasıl karşılar acaba” dedi.

Bu soru nedeniyle stüdyoda bir anda buz gibi bir hava eserken, Bakan Elvan’ın Twitter’a tamamen erişim yasağı getiren bir mahkeme kararı olup olmadığı yönündeki soruya net bir cevap vermemesi de dikkat çekti.