Spor Bakkal: Sonucu küçümsememem gerekiyor

Bakkal: Sonucu küçümsememem gerekiyor

Paylaş
Bakkal: Sonucu küçümsememem gerekiyor

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Bu kadar vasat oyuncunun olduğu bir yerde aldığımız sonucu küçümsememem gerekiyor" dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başlamadıkları maçı iyi bitiremediklerini söyledi.

Rakibin daha net pozisyonları olduğunu belirten Bakkal, "Maçın geneline baktığımızda fazla bir üretkenliğimiz yoktu. Rakibe oynamaları için alan verdik. Vasat oynayan oyuncu sayısı çok fazlaydı. Verdiğimiz pozisyonlara baktığımız zaman sonucun iyi olduğunu söyleyebilirim. Takımım bu şekildeki pozisyonları verecek ancak en azından bu kadar vasat oynamayacak. Ben bunu kabul edemiyorum. Devre arasında da söyledim. Oyuncularımdan en azından kişilikle oynamalarını istedim. Bu kadar vasat oyuncunun olduğu bir yerde aldığımız sonucu küçümsememem gerekiyor. Ancak hatalarımızı bulacağız" diye konuştu.

Alexander Hleb’in oyundaki performansına ilişkin bir soruya da Bakkal, "Hleb, çok net söylüyorum bizim için çok önemli. İnanılmaz bir derecede beklentimiz var. Kötü oynadığı söylenebilir ancak istediğimiz oyuncu grubuyla oynayamadık. Sakatlarımız var. Hleb şu aralar kötü ancak bugün takımın genelinde hepimiz kötüydük" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı