Türkiye (Son Dakika) Balayı kana bulandı

Balayı kana bulandı

Paylaş
Balayı kana bulandı

Balayından dönen yeni evli çiftin içinde bulunduğu otomobil Kütahya'da takla attı. Kazada 27 yaşındaki Mehmet Altınkaya öldü, 25 yaşındaki Güldalı Altınkaya hastaneye kaldırıldı

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Kütahya-Eskişehir karayolunun 13’üncü kilometresinde meydana geldi.

4 gün önce evlenen ve balaylarını Yalova’daki bir otelde geçirdikten sonra kiraladıkları 07 EYG 55 plakalı otomobille Denizli’ye gitmek isteyen Mehmet Altınkaya ile eşi Güldalı Altınkaya’nın içinde bulunduğu otomobil direksiyon kontrolünün kaybolması sonucu takla atarak devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Altınkaya ile eşi Güldalı Altınkaya ağır yaralandı. Kaza yerine gelen 112 ambulanslarıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Altınkaya doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü.

Tedavi altına alınan Güldalı Altınkaya’nın ise tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

YENİ GELİN TABURCU OLDU, EŞİNİN CENAZESİNE KOŞTU

Kütahya’da balayından dönerken takla atan otomobilde yaşamını yitiren Mehmet Altınkaya, memleketi İzmir’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kazadan yaralı kurtulan gelin Güldalı Altınkaya, tedavisinin ardından koştuğu dört günlük eşinin cenazesinde, tabuta sarılıp, "Yalnız bırakamam onu" diye ağladı.

Kaza, dün, saat 18.30 sıralarında, Kütahya-Eskişehir karayolunun 13’üncü kilometresinde meydana geldi. Dört gün önce evlenen ve balaylarını Yalova’daki bir otelde geçirdikten sonra kiraladıkları 07 EYG 55 plakalı otomobille Denizli’ye gitmek isteyen Mehmet Altınkaya ile eşi Güldalı Altınkaya’nın içinde bulunduğu otomobil, direksiyon kontrolünün kaybolması sonucu takla atarak devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Altınkaya ile eşi Güldalı Altınkaya ağır yaralandı. Kaza yerine gelen 112 ambulanslarıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Altınkaya, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak ölürken, eşi Güldalı Altınkaya tedaviye alındı.

ACILI GELİNDEN SON GÖREV


Antalya’daki bir firmada bilgisayar teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen Mehmet Altınkaya için, memleketi İzmir’in Karşıyaka İlçesi Örnekköy semtinde bulunan Hülya Karaer Camisi’nde, ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Altınkaya’nın ailesi, arkadaşları ile kazada yaralanıp tedavisinin ardından taburcu edilen gelin Güldalı Altınkaya katıldı. Yakınları tarafından güçlükle teskin edilen Güldalı Altınkaya, dört günlük eşinin cenazesinde, tabuta sarılıp, "Yalnız bırakamam onu" diye ağladı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze namazının ardından Mehmet Altınkaya, Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verildi.

EMNİYET KEMERİ TAKMAMIŞ


Balayı sonrası trafik kazasıyla daha evliliklerinin başında ayrılmak zorunda kalan Altınkaya çiftinin dramı, yürekleri dağladı. Evlerinin bulunduğu Antalya’daki bir firmada birlikte çalışırken tanışıp birbirlerine aşık olan Mehmet Altınkaya ile Güldalı Altınkaya’nın, geçen pazar günü, İzmir Bahçelievler Düğün Salonu’ndaki düğünün ardından balayı için yola çıktıkları öğrenildi. İlk belirlemeye göre, otomobilin tekerleklerinin mıcıra girmesi sonucu meydana gelen kaza sırasında da, Mehmet Altınkaya’nın emniyet kemerini takmadığı, eşi Güldalı Altınkaya’yı ise taktığı emniyet kemeriyle ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Oğuzhan KILIÇ/DHA

Haberin Devamı