Gündem Balık tutmak isterken canından oluyordu

Balık tutmak isterken canından oluyordu

Paylaş
Balık tutmak isterken canından oluyordu

Şaban Köroğlu, balık tutmak için kayalıklardan aşağıya sahile inmek isterken dengesini kaybederek düştü

Zonguldak'ta oturan sağlık memuru 51 yaşındaki Şaban Köroğlu, balık tutmak için kayalıklardan aşağıya sahile inerken dengesini kaybederek düştü. Şans eseri 2 metre yuvarlanıp kayalıkların arasındaki boşlukta kalarak denize düşmekten kurtulan Köroğlu, yaralandı.

Haberin Devamı

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Polikliniği’nde sağlık memuru olarak çalışan 2 çocuk babası Şaban Köroğlu, arkadaşı 56 yaşındaki Muhittin Doğdu ile birlikte balık tutmak için Yayla Mahallesi Fener mevkiindeki kayalıklara gitti. Yaklaşık 80 metre yüksekliğindeki kayalıklardan aşağıya deniz kıyısına doğru inmeye başlayan iki arkadaştan Köroğlu, bir anda ayağının kayması sonucu dengesini kaybetti. Yaklaşık 2 metre yuvarlanıp denize 50 metre kala kayalıkların arasındaki boşluğa düşen Köroğlu yaralandı.

Şans eseri denize düşmekten kurtulan Köroğlu için 112 Acil Servis’ten yardım istendi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahaleyi kayalıklarda yaptığı Köroğlu, daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince sedyeye konularak halat yardımıyla yukarıya çıkarıldı. Görev yaptığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Köroğlu’nun sağ bacağında kırık saptandı. Tedavi altına alınan Köroğlu’nun, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, (DHA)