Türkiye (Son Dakika) Balıkesir’de art arda depremler sürüyor

Balıkesir’de art arda depremler sürüyor

Paylaş
Balıkesir’de art arda depremler sürüyor

Marmara Denizi çevresinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde saat 23:14'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı. Balıkesir'de art arda gelen depremlere bir yenisi daha eklendi. Saat 16.15 sıralarında Balıkesir'de 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 23:24'te aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Peş peşe meydana gelen depremler sonrası özellikle Balıkesir'de yaşayan vatandaşlar Balıkesir’de okullar tatil mi? sorusunun yanıtını arıyor.

Haberin Devamı

Balıkesir’de okullar tatil mi?

Velilerin ve öğrencilerin merak ettiği konu hakkında henüz bir resmi açıklama gelmedi. Vatandaşlar, özellikle Balıkesir Valiliği tarafından açıklanması beklenen duyuruyu merak ediyor.

Depremler sürüyor

İlki 10 Aralık saat 23:24'te meydana gelen depremin ardından Balıkesir'de depremler sürmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin ineternet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 16.15 sıralarında Balıkesir'de 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.