Merkez Balıkesir'de terör örgütlerine operasyon

Balıkesir'de terör örgütlerine operasyon

Paylaş
Balıkesir'de terör örgütlerine operasyon

Balıkesir'de terör örgütlerine operasyon

Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'de polis tarafından FETÖ/PDY, TKP-ML ve THKP-C silahlı terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda, 4 kişi yakalandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinin yanı sıra Bigadiç ve Burhaniye ilçelerinde FETÖ/PDY, TKP-ML ve THKP-C silahlı terör örgütlerine operasyon düzenlendi. FETÖ operasyonu kapsamında Mardin 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç edilmiş bir astsubay Bigadiç ilçesinde yakalandı. Şüpheli, Balıkesir L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü 155 ihbar hattına yapılan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen şahısların yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştıkları yönündeki ihbar üzerine kent merkezinde 2 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.
Sol terör örgütleri ile mücadele kapsamında, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yürütülen sanal devriye hizmetleri esnasında ise sosyal medya hesabından TKP/ML VE THKP/C silahlı terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen bir şüpheli Burhaniye'de yakalandı.
Gözaltına olan 3 şüpheli hakkındaki soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı