Eğitim - Kariyer Balkaya Okulları’nda erken kayıt avantajı

Balkaya Okulları’nda erken kayıt avantajı

Paylaş
Balkaya Okulları’nda erken kayıt avantajı

Özel Balkaya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile başlattığı eğitim yolculuğunu İstanbul Söğütlüçeşme’de açtığı anasınıfı, ilkokul ve ortaokul ile Sefaköy’de açtığı Anadolu lisesi devam eden Balkaya Okulları’nda erken kayıt avantajları başladı

Güçlü temeller üzerine kurduğu okullarında kaliteli eğitim veren Balkaya Okulları’nın hepsinde erken kayıt başvurusu için son tarih 31 Mayıs 2017.

Sunduğu ekonomik fiyatlar ile öğrenci velilerinin ilgi odağı olan Balkaya Okulları’nda erken kayıt avantajlarından yararlanmak için başvurular bizzat yapılabiliyor. Balkaya Okulları ayrıca okullar erken kayıt döneminde öğrencilere akademik başarılarına göre yüzde 100’e varan burs imkanı da sunuyor.

Bin 700 öğrencisi var

Beş okulu ile bin 700 öğrenciye hizmet veren Balkaya Okulları’nda günümüz teknolojileri ile donatılmış derslikler dışında, konferans salonları, bilişim teknolojileri,sağlık, fen, bilgisayar, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil becerileri laboratuvarları, görsel sanatlar ve müzik atölyeleri, kütüphane, yemekhane ve revir bulunuyor.

Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği okulda, öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim anlayışı sunuluyor.

Balkaya Okulları, tüm dünyada kabul göre Montesorri, yapılandırmacı ve CC (Creative Curriculum) yaklaşımlarını temel ilke edinmiş eğitim anlayışına sahip.

İki dil öğretiyor

Eğitim kadrosu, psikolojik ve eğitsel rehberlik servisi, drama çalışmaları, portfolyo çalışmaları, bireysel etüt çalışmalarının yanı sıra kalıcı hafıza teknikleri ve ana dili İngilizce olan öğretmenlerin de bulunduğu kadrosuyla yapılan dil eğitimi ile öğrencileri geleceğe hazırlayan kurum, her öğrencisini iki dil bilen bireyler olarak mezun etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı