Sivas Balkondaki saksıların çalınması kamerada

Balkondaki saksıların çalınması kamerada

Paylaş
Balkondaki saksıların çalınması kamerada

Balkondaki saksıların çalınması kamerada

Hakan KALELİ- Uğur YİĞİT/SİVAS (DHA) - SİVAS'ta, Yasin Sarıkaya'nın (41) balkonundaki çam ve dut ağacı fidelerinin bulunduğu saksılar, yaşlı bir şüpheli tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün saat 01.30 sıralarında, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Halit Rıfat Paşa Caddesi'ndeki Demirkollar Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın giriş katında oturan aşçı Yasin Sarıkaya, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan aldığı çam ve dut ağacı fidelerini evinin balkonundaki saksılara yetiştirmeye başladı. Sarıkaya, sabah uyandığında fidelerin dikili olduğu saksıların yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine balkonundaki güvenlik kamerası görüntülerinin inceleyen Sarıkaya, fidelerin dikili olduğu iki saksının çalındığını gördü.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde gece saatlerinde kaldırımda yürüyen yaşlı adamın balkondaki saksıları alıp uzaklaştığı görüldü.
Özenle baktığı fidelerin sabah sulamak için baktığında balkonda olmadığını fark ettiğini belirten Sarıkaya, "Çalınan çam fidesi ve dut ağacı fidesiydi. Kayda değer bir şey değil ama çalmışlar. Sulamak için balkona çıkmıştım. Yerinde göremeyince hanıma sordum. Bilmediğini söyleyince güvenlik kamerasına baktım. Saat 01.30 sıralarında bir şahsın etrafı gözetleyerek aldığını gördüm" dedi. Sarıkaya'nın şikayeti üzerine polis ekiplerince şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı