Yaşam 'Bambum'la yemekler buharla pişiyor

'Bambum'la yemekler buharla pişiyor

Paylaş
'Bambum'la yemekler buharla pişiyor

Bambum, Harira buharla pişirici ile hem sağlığınızdan taviz vermeyeceksiniz hem de ağzınızın tadını kaçırmayacaksınız

Sağlıklı ev gereçlerinin öncü markası olan Bambum, besinlerinizin değerini korumaya devam ediyor. Tüketiciyi sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen Bambum, bambu bitkisinin estetik, dayanıklılık ve antibakteriyellik gibi özelliklerini birleştirerek hazırladıkları buharla pişirici Harira’yı tüketici ile buluşturuyor.

Harira, sebzelerinizi buharın doğallığı ile düşük yağlı, sulu ve doğal bir şekilde pişirmenizde yardımcı oluyor.

İki kısımdan oluşan Harira, tüketicilere aynı anda iki ayrı gıdayı pişirme imkanı da sunuyor. Buharın daha yoğun olduğu alt katında pişmesi uzun süren gıdalar, üst katında ise daha kolay pişen gıdalar zaman kaybı olmaksızın aynı anda pişiriliyor.

Nasıl kullanılır?

Bambum Harira, içine sığacağı bir tencereye yerleştirilir.Tabanın altında kalan bölüme ise su eklenir. Altta yanan ateş ile kabın içindeki su,buhara dönüşerek gıdalarınızı pişirir.

Neden buharda pişirelim?

Pişirme yöntemleri besin değerlerini ve lezzetlerini etkileyen en önemli unsurdur. Gıdaların ve özellikle de sebzelerin besin değerlerini korumanın en hafif ve en sağlıklı yolu onları buharda pişirmektir. Et, balık, meyve ve sebzenin kokusu, lezzeti ve en önemlisi lifleri buharda pişirildiğinde kızartma, haşlama yada diğer tekniklere göre daha iyi korunur.

Haberin Devamı

Ayrıca buharda pişirme yöntemi ile pişirilen yemeklerin kalorisi de düşüktür.

Hangi besinleri buharda pişirebiliriz?

Domates, patates, havuç, enginar, fasulye, bakla, kaba, brokoli, marul gibi hemen hemen bütün sebzeleri ve balık başta olmak üzere deniz mahsüllerini bu yöntem ile besin değerleri kaybolmadan, kolayca pişirebilirsiniz.

Bambum Harira boyutları: 18x18x15.5 cm
Ürün fiyatı: 36.50TL

Basın bülteni