Magazin 'Bana oyunculuğu Tamer öğretti'

'Bana oyunculuğu Tamer öğretti'

Paylaş
'Bana oyunculuğu Tamer öğretti'

“Çocuklar Duymasın”ın Meltem'i Pınar Altuğ, oyuncu olmasında Tamer Karadağlı'nın çok emeği olduğunu söyledi

Halk "Çocuklar Duymasın"ı neden bu kadar çok seviyor?
Biz çekerken çok eğleniyoruz. Galiba bu pozitifliğimiz ekrana da yansıyor. Seyirci bu dizide kendinden çok fazla şey buluyor.

Çok iyi bildiğiniz bir karaktere hayat veriyor olmak işinizi kolaylaştırdı mı?

Meltem hayatımın çok önemli bir yerindeydi ve onu bir yerlerde saklamaya devam ediyordum. Sete girdiğim anda da onu serbest bıraktım, oynamaya başladı.

Haberin Devamı

'KİMSE PINAR HANIM'IN HİZMETÇİSİ DEĞİL'

Partneriniz Tamer Karadağlı ile ilişkiniz nasıl?
Yıllar sonra Tamer'le tekrar beraber olmak, onunla göz göze oynamak çok güzel. Ben 2001 yılında ilk sete girdiğimde ne elimi nereye koyacağımı, ne kameraya nasıl bakacağımı biliyordum. Türkçem iyi değildi. Bugün çok iyi Türkçe konuşuyorum. Benim ikinci mesleğim sunuculuk ve Türkiye'de benim kadar düzgün konuşan çok az kadın sunucu var. Bende Tamer'in çok emeği var.

Annelik oyunculuğunuzda bir fark yarattı mı?
Repliklerimi Birol Güven yazıyor ve ben söylüyorum. Ama mutlaka anne olduktan sonra bakışımda, dokunuşumda, duruşumda bir şeyler değişmiştir. Gerçekten bir kadın, doğurmadan anne olmanın ne demek olduğunu bilemezmiş. Bana önceden bilirmişim gibi gelirdi ama mümkün değilmiş.

Anne olmadan "yılın annesi" bile seçilmiştiniz...
Ben değil, yılın annesi seçilen Meltem'di. Meltem çok doğru bir kadın. Kocası ve çocukları arasında doğru köprü kuruyordu ve ufku genişti. O nedenle ödülü aldı ama beni kurban ettiler. O dönem arkadaşlarım, "Senden nefret ediyoruz" diyorlardı. Çünkü çocuklarıyla kavga ettiklerinde onlar "Ben seni değil, Meltem'i anne olarak istiyorum" diyorlarmış.

Her eve lazım yani Meltem...
Meltem her çocuğun annesi, her kocanın karısı olmasını isteyeceği bir kadın. Bana göre dayanılması çok zor bir kadın. Hayatta bu kadar mükemmel bir kadın var mı?

'BİRBİRİMİZDEN HİÇ KOPMADIK'

Pınar Altuğ, aradan yıllar geçmesine rağmen Zeyno Gönenç ve Tamer Karadağlı'yla bağının hiç kopmadığını söyledi: "Ben anne, Tamer baba oldu. Hayata bakışımız değişti ama hiç kopmadık. Bizim mesleğimizde zor olan bir şey yakaladık, biz dostuz. Kızım, eşim yanımda ve sevdiğim arkadaşlarımla çalışıyorum. Tamer ve Zeyno benim için çok başka. Allah kısmet ederse ömrümün sonuna kadar hep hayatımda olacaklar."

Haberin Devamı

Habertürk