Spor Bangura için teklif verdiler

Bangura için teklif verdiler

Paylaş
Bangura için teklif verdiler

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, AIK Stockholm'ün dün Kalmar ile oynadığı lig maçında 21 yaşındaki İbrahim Teteh Bangura'yı izledi

Bursa’ya dönen Sağlam ve Kamat’ın, AIK Stockholm yöneticileri ile görüşmelerinin olumlu geçtiği, Bangura’nın transferinin en geç yarına kadar netlik kazanacağı belirtildi.

Bu hafta UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön Eleme maçında FC Gomel ile karşılaşacak Bursaspor, Gomel maçına kadar transferi bitirmeyi hedefliyor.

Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat ile birlikte İsveç’e giden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, AIK Stockholm’ün dün Kalmar ile oynadığı lig maçında 21 yaşındaki İbrahim Teteh Bangura’yı izledi ve tam not verdi.

Karşılaşma sonrası AIK Stockholm yöneticileriyle bir araya gelen Sağlam ve Kamat’ın, yetenekli futbolcu için son teklifi verdiği belirtildi.

Olumlu geçen görüşmeler sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Erkan Kamat ise Bursa’ya döndü. İsveç kulübünün en geç yarına kadar Bursaspor Kulübü’nün teklifine yanıt vereceği öğrenildi.

HEDEF GOMEL’E YETİŞTİRMEK

Bursaspor’un, Sevilla kulübünde forma giyen Fildişili ön libero Romaric’in kiralama işleminin de iki gün içinde sonuçlandırması bekleniyor.

Yüksek bonservis bedeli yüzünden kiralama yöntemine gidilen yetenekli orta saha oyuncusu için yapılan pazarlık sonucunda, sezon sonunda satın alma opsiyonunun ise yeşil-beyazlı kulübe verilmeyeceği öğrenildi.

Bursaspor’un, görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turunda 4 Ağustos’ta deplasmanda oynanacak Gomel maçına Bangura ve Romaric’i yetiştirmesi planlanıyor.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı