Advertorial BankPozitif, Türkiye'de İlk Defa Şubelerle Uğraşmadan Tamamen İnternet Üzerinden İhtiyaç Kredisi Veriyor! Üstelik Hiç Masrafsız ve Kişiye Özel Uygun Faiz Oranları ile!
Sponsorlu

BankPozitif, Türkiye'de İlk Defa Şubelerle Uğraşmadan Tamamen İnternet Üzerinden İhtiyaç Kredisi Veriyor! Üstelik Hiç Masrafsız ve Kişiye Özel Uygun Faiz Oranları ile!


Paylaş
BankPozitif, Türkiye'de İlk Defa Şubelerle Uğraşmadan Tamamen İnternet Üzerinden İhtiyaç Kredisi Veriyor! Üstelik Hiç Masrafsız ve Kişiye Özel Uygun Faiz Oranları ile!

Tüm Kredi işlemlerinin internet üzerinde başlayıp, internet üzerinde bitirildiği ilk ve tek banka!


Tüm işlemlerinizi internet üzerinden tamamlayacağınız masrafsız, komisyonsuz ve sigorta ücretsiz kredilerden yararlanmak için tıklayınız


Yeni Nesil Bankacılık anlayışını beni müşterilerinden dosya masrafı, komisyon, sigorta ücreti gibi ek hiçbir ödeme talep etmiyor.


Bir düşünün... Zamanınız bu kadar değerliyken yerinizden bile kalkmadan internet üzerinden sadece 4 dakikada içinde tüm kredi işlemlerinizi internet üzerinden tamamlayabiliyorsunuz. Kredinizin onaylanması durumunda; imzanız için siz şubeye değil, banka size geliyor. Ardından hiç bir formalite ile uğraşmadan yine internet üzerinden paranız istediğiniz bir hesabınıza yatıyor.


Detaylı bilgi için tıklayınız


Yeni Nesil Bankacılık


Peki, BankPozitif’ten nasıl kredi kullanabilirsiniz?


İnternet sitesi üzerinden çok kısa bir başvuru formu dolduruyorsunuz ve başvurunuzun kesin sonucunu ön onay veya tekrar değerlendirme olmadan sadece 20 saniyede öğrenebiliyorsunuz. Kredinizin onaylanması durumunda; ödeme planınızı, kredinizin yatmasını istediğiniz banka hesabınızı ve belgelerinizi imzalatmak için randevu adres ve saatinizi belirliyorsunuz. Tüm kredi işlemlerinizi bilgisayarınızın başından kalkmadan, 4 dakika içerisinde tamamlayabiliyorsunuz. Bankanın sizi ziyaretinin ardından, hiç bir formalite ile uğraşmadan, yine internet üzerinden paranız hesabınıza gönderiliyor.


Detaylı bilgi için tıklayınız