Dünya Banksy, sorduğu soruyu bilemeyenlere eser satmıyor

Banksy, sorduğu soruyu bilemeyenlere eser satmıyor

Paylaş
Banksy, sorduğu soruyu bilemeyenlere eser satmıyor

Sokak sanatçısı Banksy, geçtiğimiz günlerde müşterilerin içeri giremediği bir dükkan açmıştı. Gayrisafi Milli Hasıla adını verdiği bu dükkanda eserlerini sergilen Banksy, satışını internet üzerinden yaptı. Şimdi yeniden dükkan açacağını ifade eden Banksy, 'Bu dükkanda, sanat, ev eşyaları ve hayal kırıklıkları satılacak' dedi. Ancak Banksy, sorduğu soruya cevap veremeyenlere eserlerini satmayacağını belirtti

Posta.com.tr

Haberin Devamı

Dünyanın en tanınmış sokak sanatçısı Banksy, geçtiğimiz günlerde Gayrisafi Milli Hasıla adında, Londra'da dükkan açmıştı. Dükkan dışarıdan görülebilir ancak hiçbir müşteri içine girip gezemiyordu.

Eserlerini almak isteyenlere sınav yapacak

Eserlerini internetten satışa sunan Banksy, müşterilere bir soru soracak ve bu soruya en iyi cevabı verenlere eserlerini satacak. Banksy'nin soracağı soru şu; Sanat neden önemlidir?

https://www.instagram.com/p/B3ryrXJHbmy/

Banksy'nin bu sorusuna en eğlenceli, bilgi verici ve aydınlatıcı yanıtı veren kişiler, eserleri satın almaya hak kazanacak. Yanıtlar, profesyonel bir komedyen tarafından seçilecek.

Satışa sunulacak en gözde eserler, 500 sterlinlik (3 bin 735 lira) disko topundan polis kaskı ve 750 sterlinlik (5 bin 600 lira)tuğladan yapılan tasarımcı çantası.

Haberin Devamı