Magazin Baraj filmi dizi oluyor

Baraj filmi dizi oluyor

Paylaş
Baraj filmi dizi oluyor

Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın başrollerinde oynadığı 'Baraj' filmi yeniden uyarlanarak dizi oluyor! Dizinin başrolleri için ise Kaan Urgancıoğlu ve Hatice Şendil’e teklif gitti

Usta oyuncu Türkan Şoray'ın 'Baraj' filmi dizi olarak yeniden çekiliyor! Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ve yapımcı Fatih Aksoy dizi için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Fatih Aksoy bu haberi geçen günlerde şöyle vermişti: "Yeni proje ile ilgili konuştuk. Türkan Hanım’ın oynadığı, onunla ün kazanmış bir filmi Yağmur’la birlikte üreteceğiz. Şu an senaryosunu yazdırıyoruz. Önümüzdeki sezon bitmiş olacak."

Türkan Şoray’ın 'Baraj' filminden uyarlanacak olan dizide başrol için Kaan Urgancıoğlu ve Hatice Şendil’e teklif götürüldü.

BARAJ FİLMİNİN KONUSU

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1977 tarihli filmin başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan yer alıyor. Filmde, bir barajın yapımında ustabaşı olan Nazım'ın, genelevde çalışan Aysel ile olan aşkları anlatılıyor. Gönül Postası aracılığı ile mektuplaşmaya başlayan ikili zaman içerisinde birbirlerine aşk duymaya başlarlar...

Haberin Devamı