Spor Barcelona Huesca maç özeti izle! Tam 10 gol...

Barcelona Huesca maç özeti izle! Tam 10 gol...

Paylaş
Barcelona Huesca maç özeti izle! Tam 10 gol...

İspanya Laliga'nın 3. haftasında Barcelona Camp Nou'da Huesca'yı konuk etti. Maçın henüz 2. dakikasında geriye düşen Barça, rakibine tam 8 gol attı ve sahadan 8-2 galip ayrıldı. Futbolseverlerin gole doyduğu karşılamanın geniş özeti bu skor sonrası aratılmaya başlandı. İşte Barcelona Huesca maç özeti...

Tüm dünyanın yakından takip ettiği İspanya Ligi'nin 3. haftası bol gollü mücadelelere sahne oldu. Fakat Barcelona Huesca maçı deyim yerindeyse gol yağmuruna dönüştü. Maçın 2. dakikasında geriye düşen Barça, daha sonra ilk yarıda 3 gol bularak ilk devreyi 3-2 önde kapadı. İkinci yarıda durdurulamayan Barcelona tam 5 gol daha bularak sahadan 8-2 galip ayrıldı. Messi'nin golleri ve asistleri maça damga vurdu.

Haberin Devamı

BARCELONA HUESCA MAÇ ÖZETİ

Estadio Camp Nou'da Barcelona, ligin yeni ekiplerinden Huesca'yı konuk etti. 3. dakikada konuk takım Hernandez ile 1-0 öne geçti. 16. dakikada Barcelona Messi ile eşitliği yakaladı. 24. dakikada Pulido'nun kendi kalesini havalandırmasıyla Barça 2-1 öne geçti.

39. dakikada Luis Suarez ile Barcelona farkı 2'ye çıkardı.

FARK İKİNCİ YARIDA GELDİ

İlk yarının sonlarına doğru Huesca, Gallar ile farkı yeniden 1'e indirdi. İkinci yarıda Katalan ekibi adeta coştu.

48. dakikada Dembele, 52. dakikada Rakitic, 61. dakikada Mesis, 81. dakikada Jordi Alba ve 90. dakikada Luis Suraez'in golleriyle Barcelona sahadan tarihi bir skorla (8-1) galip ayrıldı.

Öte yandan Heusca'da forma giyen Serdar Gürler, 58. dakikada forma şansı buldu.

Haberin Devamı