Spor Barcelona için Türkiye fırsat

Barcelona için Türkiye fırsat

Paylaş
Barcelona için Türkiye fırsat

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden NEF, geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli spor kulüplerinden Barcelona’ya sponsor olmuştu. 3 yıl sürecek olan bu birliktelikle Barcelona ve NEF birçok ortak projeye imza atacak.

Barcelona’nın Ticari Direktörü Xavier Asensi, İspanya’da Türk gazeteciler ile bir araya geldi, Türkiye pazarı ile ilgili düşüncelerini aktardı. Barcelona yöneticisi Asensi, “Nef ile olan projelerimize çok önem veriyoruz. Türkiye; taraftar sayımızı artırmak açısından çok önemli bir yer. Bizim için büyük bir fırsat. Sosyal medya, promosyon ve reklam konularında Nef ile birlikte önemli işler yapacağız. Aynı zamanda Nef’in global bir marka olarak dünyaya açılmasında da Barcelona olarak yardımcı olacağız. Kulübün yıllık sponsorluk geliri 300 milyon euroya yaklaştı ve bu alanda lideriz. Toplam 44 sponsorumuz var. ” diye konuştu.

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik de “Barcelona ile yaptığımız işbirliği, Nef’in uluslararası markalaşma hedefinde çok önemli bir adım. Dünyanın dört bir yanında insanlar sporun etrafında birleşebiliyorlar. Biz de Nef olarak sporun bu birleştirici gücüne inanıyoruz. Barcelona ile ilişkilerimiz çok iyi. Birlikte çok önemli projelere imza atacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı