Spor Barcelona iddialara cevap verdi

Barcelona iddialara cevap verdi

Paylaş
Barcelona iddialara cevap verdi

İspanya'nın FC Barcelona kulübü, bazı İspanyol medya organlarında ortaya atılan, Arsenal'de forma giyen Cesc Fabregas'ın gelecek sezon Barcelona'ya gelmesi için sözlü anlaşmaya varıldığı iddialarını yalanladı

Açıklamasında, "Bu futbolcuyla anlaşma veya görüşme yapıldığıyla ilgili her türlü iddiayı yalanlıyoruz" diyen Barcelona kulübü, Arsenal kulübü ile kurumsal anlamda mükemmel ilişkilerinin olduğunu ve her zaman FIFA’nın kurallarına uygun bir şekilde transfer görüşmeleri yürüttüğünü belirtti.

İspanyol basını, Barça ile Fabregas’ın görüşmeler yürüttüğünü ve İspanyol futbolcunun gelecek sezon transfer edilmesi için tam anlaşmaya varıldığını ileri sürmüştü. İspanyollar’a göre Cesc Fabregas, Barcelona ile 2015 yılına kadar sürecek bir anlaşmaya imza atacak ve futbolcuya Xavi ve İniesta’nın kazandığı yıllık 8 milyon Avro’dan biraz daha az para verilecek. Geçen sezon Fabregas’ın bonservis bedelinin 45 milyon Avro olduğunu yazan Katalan gazeteleri, İspanyol futbolcusunu satmak istemeyen Arsenal’in bu yıl en az 60 milyon Avro talep edeceğini öne sürüyor.

Öte yandan uzun süredir dile getirilen Barça’nın Fabregas ile ilgilendiği iddialarından rahatsız olan Arsenal’in geçtiğimiz aralık ayında Barcelona kulübüne bir mektup gönderdiği açıklandı. Fabregas’ın halen Arsenal ile sözleşmesi bulunduğunun hatırlatıldığı ve bu tip görüşmelerin yapılmasının FIFA kurallarına aykırı olduğunun belirtildiği mektuba hemen cevap veren Barcelona kulübünün, söz konusu iddiaların gerçek olmadığını savunduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

AA