Spor Barcelona Lassa Anadolu Efes maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Barcelona Lassa Anadolu Efes maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Barcelona Lassa Anadolu Efes maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

THY EuroLeague play-off maçlarında temsilcimiz Anadolu Efes seride 3. maçına çıkıyor. Barcelaona Lassa ile serilerde 1-1 olan Lacivert-Beyazlı ekip deplasmanda güçlü rakibine yenilgi tattırmak istiyor. Peki, Barcelona Lassa Anadolu Efes maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

THY EuroLeague play-off turunda dün akşam Fenerbahçe Beko, Zalgiris'i deplasmanda mağlup etti, şimdi sıra Anadolu Efes'te... Serinin ilk karşılaşmasında Barcelona Lassa'yı kendi evinde 75-68 mağlup eden Anadolu Efes ikinci karşılamdan 74-72 mağlup ayrıldı ve seri 1-1'e geldi. Şimdi deplasmanda kazanma zamanı...

Haberin Devamı

Türk basketbolseverler mücadeleyi kaçırmak istemezken "Barcelona Lassa Anadolu Efes maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyor.

BARCELONA LASSA ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

Barcelona Lassa Anadolu Efes mücadelesi bu akşam saat 22.00'de Barselona'da Palau Blaugrana Spor Salonu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS Haber kanalından canlı yayınlanacak.

AVRUPA'DA 654. MAÇ

Avrupa arenasındaki 654. maçına çıkacak olan lacivert-beyazlılar, bugüne oynadığı 653 karşılaşmada 361 galibiyet ve 292 yenilgi aldı. 2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 406. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar 204 galibiyet ve 201 yenilgi elde etti.

Anadolu Efes ile Barcelona Lassa, Avrupa kupalarında bugüne kadar 28 kez karşılaşırken, Efes 10 galibiyet ve 18 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan 12 maçta lacivert-beyazlılar 4 galibiyet ve 8 mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 16 karşılaşmada Efes 6 galibiyet ve 10 mağlubiyet elde etti.

Haberin Devamı