Spor Barcelona Real Madrid maçı (El Clasico) saat kaçta başlayacak hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Barcelona Real Madrid maçı (El Clasico) saat kaçta başlayacak hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Paylaş
Barcelona Real Madrid maçı (El Clasico) saat kaçta başlayacak hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İspanya La Liga bu hafta sonunda Barcelona Real Madrid maçına sahne olacak. Tüm dünyanın sonucunu merakla beklediği Barcelona - Real Madrid maçı (El Clasico) ne zaman başlayacak saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak

Messi, Neymar, Suarez ve Ardalı Barcelona El Clasico'da Ronaldo, Bale ve Benzemalı Real Madrid'i Nou Camp'ta konuk edecek. Katalanlar Madrid'i yenerek 6 puanlık farkı 3'e indirmek istiyor. Bu sezon hiç yenilmeyen Zidane'ın öğrencileri ise yenilmezlik serisini sürdürerek rakibiyle puan farkını açmak istiyor. Barcelona'da Jeremy Mathieu sakatlığı nedeniyle El Clasico'da forma giyemeyecek. Jordi Alba'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Real Madrid'de ise Gareth Bale, Alvaro Morata, Toni Kroos ve Coentrao'nun sakatlıkları bulunuyor.

Barcelona Real Madrid (El Clasico) ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


El Clasico 3 Aralık Cumartesi günü saat 18.15'te başlayacak ve LigTV 3'ten canlı olarak yayınlanacak.


EL CLASICO MUHTEMEL 11'LER


BARCELONA: Stegen, Roberto, Mascherano, Pique, Alba, Rakitic, Busquets, Suarez, Neymar, Messi, Luis Suarez

REAL MADRID: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kovacic, Vazquez, Isco, Ronaldo, Benzema

Birer kamera hep izleyecek

CR7’nin toplamda ise Barça’ya karşı 16 golü bulunuyor. İki takımdaki eksiklere baktığımızda Katalan ekibinde Mathieu, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Real’de de Bale, Morata ve Toni Kross, aynı sebeplerden dolayı oynayamayacak. Real, La Liga’da 25, toplamda 32 maçtır (92 gol attı, 29 gol yedi) yenilmiyor. Dünyada Türkiye dahil tam 185 ülkede yayınlanacak olan El Clasico’yu tribünde 99 bin, ekranları başından yaklaşık 650 milyon kişi takip edecek. İlk kez 4K yayınlanacak mücadelede 8 adet 4K, 37 sabit ve 1 hava kamerasıyla çekim yapılacak. Birer kamera, 90 dakika boyunca Messi ile Ronaldo’nun üzerinde olacak. Her açıdan yani 360 derece pozisyon tekrarları izlenebilecek. Maçın yayını için toplamda 400 kişi görev yapacak ve Nou Camp’ta nefesleri kesmesi beklenen karşılaşmayı 650 medya mensubu izleyecek.


Dev maçların haftası


Barcelona-Real Madrid derbisinin olduğu bu haftada başka heyecan dolu maçlar da oynanacak. Bu akşam El Clasico’nun yanı sıra Türkiye’de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ve İngiltere Premier Ligi’nde de Manchester City-Chelsea karşılaşması oynanacak. Yarın ise İtalya’da derbi ateşi yanacak. Başkentteki maçta Lazio ile Roma, ligde karşı karşıya gelecek.


Arda: İlk Türk olabilirim


Dev mücadeleye yedek başlaması beklenen Arda Turan, Barcelona’nın dün Türkçe olarak da yayın yapmaya başlayan resmi internet sitesindeki röportajında, “Bu maç, dünyanın en önemli karşılaşması olacak” dedi. Arda, “Barça, dünyanın en iyi takımı ve sahada oynadığımızda durdurulamaz olduğumuzu biliyoruz. Bu Clasico öncesi iyi şeyler hissediyorum, umarım Clasico’da gol atan ilk Türk olabilirim” yorumunu yaptı.


İki hoca da çok iddialı


Zorlu maç öncesi Barcelona’nın teknik direktörü Luis Enrique, “Son dönemde istemediğimiz sonuçlar almış olabiliriz. Ancak bu maç çok farklı olacak. Çok iyi organize olabilen bir takıma karşı oynayacağız ve hedefimiz kazanmak” dedi. Dünyanın en iyi teknik adamı ödülü için aday gösterilen Real Madrid’in hocası Zinedine Zidane ise “El Clasico’ya çok iyi hazırlandık. Çok karmaşık ve zor bir mücadele olacak. Geçen sezon burada kazandık ve bunun moraliyle sahaya çıkacağız” diye konuştu.



4,5 MİLYAR LİRALIK EL CLASİCO


İspanya Birinci Futbol Ligi’nin (La Liga) 31. haftasında yarın oynanacak "El Clasico" maçı öncesi Barcelona ile Real Madrid’in kadro değerleri, 4 milyar 507 milyon lira (1,4 milyon avro) olarak hesaplandı. Transfer piyasasının nabzını tutan Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre Real Madrid 2 milyar 277 milyon (707 milyon avro), Barcelona ise 2 milyar 230 milyon liralık (693 milyon avro) piyasa değerleriyle futbol dünyasının en pahalı iki takımı olarak dikkati çekti. Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 385,8 milyon lira (120 milyon avro) piyasa değeriyle en pahalı futbolcular sıralamasında zirvede yer aldı. Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, 353,6 milyon liralık (110 milyon avro) değeriyle Messi’yi takip etti. Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın piyasa değeri ise 112,5 milyon lira (35 milyon avro) olarak belirlendi

Haberin Devamı