Spor Barcelona teknik direktörü Valverde'den Cengiz Ünder'e övgü

Barcelona teknik direktörü Valverde'den Cengiz Ünder'e övgü

Paylaş
Barcelona teknik direktörü Valverde'den Cengiz Ünder'e övgü

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, Şampiyonlar Ligi'nde 4-1 kazandıkları Roma maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Valverde, sakatlığı sebebiyle maçta forma giyemeyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder'i övdü. Valverde, ''Bize karşı oynayacağını düşünmüştük ama oynamadı. İyi bir sezon geçiriyor. Kendisini kutluyorum'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, Roma'yı 4-1 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi büyük avantaj sağladı. Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Barcelona teknik direktörü Valverde, maç değerlendirmesi yaparken, Cengiz Ünder'e de değindi.

Valverde'nin açıklamaları şu şekilde:


"Böyle zor olacağını biliyorduk. Roma büyük bir takım. Ön bölgede iyi pres yapan, hızlı oyunculara sahipler. Her şeye rağmen çok iyi bir avantaj yakaladık ve diğer maça büyük bir avantajla gidiyoruz. Birçok maçta farklı taktikler deniyoruz. Orta saha ya da kanadı güçlendirmek için farklı oynuyoruz. Bazen 4 ya da 3 oyuncu ile oynuyoruz."

"KENDİSİNİ KUTLUYORUM"


''Çok genç. Çok iyi bir sezon geçiriyor. Takımına ciddi katkılar sağlıyor. Bize karşı oynayacağını düşünmüştük ama oynamadı. İyi bir sezon geçiriyor. Kendisini kutluyorum."

Haberin Devamı