Türkiye (Son Dakika) Barda tanıştığı kızın yüzünü yerken yakalandı!

Barda tanıştığı kızın yüzünü yerken yakalandı!

Paylaş
Barda tanıştığı kızın yüzünü yerken yakalandı!

Güney Galler'de 34 yaşındaki bir adam, barda tanıştıktan sonra kandırıp otele götürdüğü 22 yaşındaki kadını öldürdükten sonra yüzünü yerken bulundu. Olay anında elektroşok verilerek bayıltılan zanlı hayatını kaybetti

POSTA.COM.TR

Korkunç olay, Britanya'daki Güney Galler'de bulunan bir otelde meydana geldi. O gece Argoed kasabasında, ortak arkadaşlarıyla gittikleri bir barda, 22 yaşındaki Cerys Yemm ile tanışan Matthew Williams (34), gecenin sonunda genç kadını kandırıp, kendi kaldığı otele götürdü.

Güvenlik, odaya kadın almaması gerektiğini söylemişti. Ancak Matthew bir şekilde Cerys Yemm'i odasına götürmeyi başardı. Daha sonra güvenlik odanın kapısına dayandı; kapı açılmayınca da zorla içeri girdiler ve korkunç manzarayla karşılaştılar.

KOKAİN ETKİSİ ALTINDAYDI


Kokain etkisi altında olduğu sanılan adam, genç kurbanının yüzünü ve gözlerini yiyordu!

Genç kadını, 'Hannibal' filmini aratmayacak şekilde öldüren adam polis tarafından 50 bin voltluk elektroşok silahıyla etkisiz hale getirildikten sonra hayatını kaybetti.

Williams'ın, daha önce de bir başkasına fiziksel saldırıda bulunduğu için hapse girdiği ve hapisten yeni çıktığı belirtiliyor.

Haberin Devamı