Spor Barış Ermiş, Fenerbahçe Ülker'de

Barış Ermiş, Fenerbahçe Ülker'de

Paylaş
Barış Ermiş, Fenerbahçe Ülker'de

Teknik heyet ve kadroda revizyona giden Fenerbahçe Ülker, ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Banvit'in oyun kurucusu Barış Ermiş'le anlaştı

Fenerbahçe Ülker gelecek sezonun yapılanmasına devam ediyor. Aydın Örs'ün istifasının ardından Genel Koordinatörlüğe Kemal Dinçer'i getiren ve antrenör Neven Spahija ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de, Hırvat oyun kurucu Roko Ukiç de takımdan ayrıldı.

Sarı-lacivertlilerde ilk oyuncu transferi ise oyun kurucu bölgesine yapıldı. Üç sezondur Banvit forması giyen Barış Ermiş, Fenerbahçe Ülker ile anlaştı.

27 yaşındaki oyun kurucu, Banvit'in normal sezonu ikinci bitirmesinde büyük rol oynarken; maç başına 5.8 asist ortalaması tutturarak asist krallığında da ikinci sırada yer almıştı.

1.94 boyundaki Ermiş, daha önce Beşiktaş, Efes, Karşıyaka ve Telekom'da da forma giymişti. Öte yandan Barış Ermiş ile anlaşan Fenerbahçe Ülker'de antrenör arayışları da sürüyor.

Olimpiakos'un sırp antrenörü Duşan Ivkoviç'ten olumsuz yanıt alan sarı-lacivertlilerde gündeme son olarak "Bozidar Maljkovic" ismi geldi. Sonuncusu 1996 yılında olmak üzere dört takımla Euroleague şampiyonluğu yaşayan Maljkovic, halen Slovenya Milli Takımı'nı çalıştırıyor.

Haberin Devamı