Yaşam 'Barış'sız 14. yıl

'Barış'sız 14. yıl

Paylaş
'Barış'sız 14. yıl

Sanatçı Barış Manço, ölümünün 14. yılında İstanbul'da anıldı

Kadıköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, sanatçı için dün ailesinin ve sevenlerinin katılımıyla Kadıköy’deki Barış Manço Evi’nde anma programı düzenlendi. Anma törenine katılanları, Manço’nun eşi Lale, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk karşıladı.

Haberin Devamı

Duygusal anların yaşandığı anma programında, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri, Barış Manço’nun piyanosu eşliğinde sanatçının şarkılarını söyledi. Anma töreninde, yeğeni ressam-heykeltıraş Emel Vardar’ın yaptığı Barış Manço heykelinin açılışı da yapıldı.

Törene katılan Jale, Füsun Önal, Tayfun, Soner Arıca, Burak Kut, Hakan Peker ve Kurtalan Ekspres üyeleri, Barış Manço ile ilgili anılarını anlattı ve sanatçının şarkılarını seslendirdi. Anma programı, Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço’nun canlı performansıyla son buldu. Açıklamada görüşlerin yer verilen Öztürk, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin sanatçının şarkılarını seslendirmesinin kendisini duygulandırdığını belirtti.

Haberin Devamı

AA