Gündem Barmene kaçan İngiliz kız bulundu

Barmene kaçan İngiliz kız bulundu

Paylaş
Barmene kaçan İngiliz kız bulundu

Marmaris'te tatil yaparken bir Türk barmenle kaçtığı iddia edilen 16 yaşındaki İngiliz kız il merkezinde bulundu

Marmaris'te tatil yaparken bir Türk barmenle kaçtığı iddia edilen ve il merkezinde polis tarafından bulunan 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra annesine teslim edildi.

Annesinin Marmaris Emniyet Müdürlüğüne yaptığı başvuru üzerine harekete geçen polis, İngiliz kız ve beraber kaçtığı öne sürülen M.C.E'nin (23) fotoğraflarını ekiplere dağıttı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yakınlarında bulunan ve yoğunlukta üniversite öğrencilerinin bulunduğu Kötekli Mahallesi'nde araştırma yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekibi, sokakta yürüyen Jones ve erkek arkadaşını tanıyarak yakaladı. Jones, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeye, M.C.E ise Asayiş Şubeye götürüldü.

AÇIKLAMA YAPMADILAR


İngiliz kız, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden Çocuk Şubeye götürüldü ve Marmaris'ten gelen annesi Rhonda Jones'a teslim edildi. Jones ve kızı, gazetecilere açıklama yapmak istemedi. Aynı hastanede sağlık kontrolü yapılan M.C.E'nin ise anne veya kızının şikayetçi olması durumunda ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ANNE KARŞI ÇIKINCA KAÇMIŞTI


Annesi ile Marmaris'e tatile gelen Faye Jones, bir barda barmen olarak çalışan M.C.E. ile tanışmış ve arkadaşlık kurmuştu. Annesinin, arkadaşlığın devam etmesine karşı çıkması üzerine Faye Jones, ülkelerine dönmelerine kısa bir süre kala bavullarını alarak 4 gün önce M.C.E. ile kaçmıştı. Olay ve İngiliz annenin kızını bulma çabaları Türk ve İngiliz medyasında geniş yer bulmuştu.