Spor Baroni'nin ilginç kaçış planı

Baroni'nin ilginç kaçış planı

Paylaş
Baroni'nin ilginç kaçış planı

Fenerbahçeli Cristian Baroni, eski kulübü Corinthians'a geri dönmek için Youtube'a özel videosunu yükledi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni eski kulübü Corinthians’a geri dönmek istediğini ilan etti.

Sarı-lacivertli futbolcu bu isteğini bir adım daha ileriye taşıyarak, “Cristian geri dönsün” adında internet ortamında bir hareket başlattı. Önceki gün Youtube’a videosunu yükleyen Cristian üzerinde, “Cristian geri dönsün” yazılı tişörtüyle kamera karşısına çıktı.

Brezilyalı futbolcu, “Bugün burada Türkiye’deyim. Ama isteğim ve arzum Corinthians’a geri dönmek. Herkes benim Corinthianslı olduğumu iyi bilir.

Buradan bütün Corinthians taraftarlarına bir ricada bulunuyor ve kendilerinden yardım istiyorum. Benim Corinthians’a dönmem sizin elinizde. Geri dönmeyi çok istiyorum çünkü ben Corinthianslıyım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6531","6531","201201","6531-2.jpg");

2.5 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Söz konusu videoda Cristian Baroni’nin üzerinde kendisinin başlattığı, “Volta Cristian” yani, “Cristian geri dönsün” hareketinin internet sitesi olan, “voltacristian.com.br” yazan bir tişört bulunuyor.

Tişörtte ayrıca Cristian’ın, 2009’da oynanan bir maçta Corinthians formasıyla attığı golden sonra iki parmağıyla yaptığı bir hareketin amblemi de yer alıyor.

Fenerbahçe ile 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Cristian’ın, Corinthians’a dönmek için böyle bir girişim başlatmasının, sarı-lacivertli kulüpte nasıl bir karşılık bulacağı merakla bekleniyor.

Bilindiği gibi genç ön libero Alper Potuk için Eskişehirspor’la yapılan anlaşmanın ardından Cristian’ın gönderileceği ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı