Başakşehir Başakşehir Belediyesi'nden 1 Mayıs için birlik ve beraberlik mesajı

Başakşehir Belediyesi'nden 1 Mayıs için birlik ve beraberlik mesajı

Paylaş
Başakşehir Belediyesi'nden  1 Mayıs için birlik ve beraberlik mesajı

Başakşehir Belediyesi'nden 1 Mayıs için birlik ve beraberlik mesajı

İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir Belediyesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ilçe sakinlerinin mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye personelinin yer aldığı anlamlı bir video hazırladı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği videoda Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir’de fedakârca görev yapan personeli için 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda anlamlı bir çalışmaya imza attı. Başakşehir Belediye personelinin yer aldığı videoda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

BAŞAKŞEHİR’E EMEK VERENLER KONUŞTU

1 Mayıs İşçi Bayramı’na özel hazırlanan videoda, Başakşehir Belediyesi İletişim Koordinasyon Merkezi BİKOM’dan Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi’ne BAKMER’e, Fen İşleri Müdürlüğü’nden Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne kadar birçok müdürlükte görev yapan personel yer aldı.

“BİZ, KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Video çalışmasına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği videoda Başkan Kartoğlu, “Biz, kocaman bir aileyiz. Hepimiz biriz, beraberiz. Başakşehirimiz ve ülkemiz için gönül veren, gecesini gündüzüne katan tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı