Türkiye (Son Dakika) Başakşehir'de lüks rezidansı uyuşturucu deposu haline getirmişler

Başakşehir'de lüks rezidansı uyuşturucu deposu haline getirmişler

Paylaş
Başakşehir'de lüks rezidansı uyuşturucu deposu haline getirmişler

İstanbul Narkotik Polisi aldığı ihbarı değerlendirerek Başakşehir'de lüks bir rezidanstaki iki daireye operasyon düzenledi. Dedektör köpek 'Fırtına'nın da katıldığı operasyonda evde 70 bin ecstasy hap, 75 kilo esrar ve 20 kilo Skunk ele geçirildi

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldığı bir ihbarı değerlendirerek Başakşehir’de bulunan iki rezidans dairesine geçtiğimiz perşembe günü operasyon düzenledi. Polisler ve Uyuşturucu İle narkotik dedektör köpeği Fırtına iki dairede arama yaptı.

Polis ekipleri olayla ilgili F.A.(31) ve F.K.(26)’yı gözaltına aldı. Ekipler dairelerde yaptığı aramalarda 70 bin ecstasy hap, 75 kilo esrar, 20 kilo Skunk olarak bilinen laboratuar ortamında genetiği değiştirilmiş uyuşturucu madde ve İsrail yapımı Uzi marka otomatik silah ile 2 tabanca ele geçirildi.


1 KİŞİ TUTUKLANDI


Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlar Vatan Caddesi’nde bulunan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sergilendi. Sergiye narkotik dedektör köpeği Fırtına da katıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden F.A.’nın emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı, F.K.’nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.


OPERASYON POLİS KAMERASINDA


Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Başakşehir’de bulunan iki rezidans dairesine yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekiplerinin bir daireye girmesiyle başlayan görüntülerde, ekipler yaptığı aramalarda uyuşturucu maddeleri ve silahların bulunması görüldü.




Rezidanstaki daireyi uyuşturucu tarlasına çevirmişler


Çağatay KENARLI/İSTANBUL-DHA

Haberin Devamı