Spor Başakşehir ile Kopenhag maçı seyircisiz oynanacak

Başakşehir ile Kopenhag maçı seyircisiz oynanacak

Paylaş
Başakşehir ile Kopenhag maçı seyircisiz oynanacak

Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını birçok maçın seyircisiz oynanmasına yada iptal edilmesine yol açtı. UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir'in deplasmanda karşılaşacağı Kopenhag maçı seyircisiz oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir'in Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacağı maç seyircisiz oynanacak. Kopenhag-Başakşehir maçı koronavirüs salgını sebebiyle seyircisiz oynanacak. Danimarka Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mart ayında AC Horsens, İstanbul Başakşehir ve Randers FC ile oynanacak maçların koronavirüs önlemleri kapsamında seyircisiz gerçekleşeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Kopenhag Kulübü, karşılaşmaya yalnızca 1000 biletli seyircinin alınacağını duyururken; Başakşehir maçına bilet alan taraftarlara para iadesi yapılacağını da açıkladı.

İlk maç İstanbul'da

Temsilcimiz Başakşehir, Sporting Lizbon'u zorlu iki maç sonunda eleyerek adını son 16'ya yazdırmıştı. Kopenhag ile Başakşehir'i karşı karşıya getirecek olan deplasman mücadelesi 19 Mart'ta oynanacak. İlk maç ise İstanbul'da 12 Mart tarihinde gerçekleşecek.