Spor Başakşehir - Ludogorets (Maç özeti)

Başakşehir - Ludogorets (Maç özeti)

Paylaş
Başakşehir -  Ludogorets (Maç özeti)

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Medipol Başakşehir evinde Ludogorets'le karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan istediği sonucu alamadı ve Bulgar ekibiyle 0 - 0 berabere kaldı

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı maç sona erdi. Başakşehir 0 - 0 Ludogorets

84.DK:
Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu'nun şutu barajdan sekerek kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

76.DK: Edin Visca'nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Gökhan İnler doğrudan kaleyi düşünüyor ancak bu top doğrudan kaleci Jorge Broun'un üzerine gidiyor.

73.DK: Medipol Başakşehir'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Eljero Elia oyundan alınırken yerine Kerim Frei oyuna dahil oluyor.

68.DK: Sol kanattan gelişen atakta Eljero Elia ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Edin Visca kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunmaya çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

65.DK: Adebayor oyundan çıkıyor Mevlüt Erdinç oyuna giriyor

62.DK: Kaleci Broun'un yaptığı pas arası yapan Mossoro istediği vuruşu yapamıyor ve Broun hatasını telafi ederek topu kornere çeliyor.

60.DK: Başakşehir etkili geldi. Ceza sahası civarında top Gökhan'da kaldı ve rakibinden sıyrılan Göhkan İnler sol ayağıyla yaptığı vuruş az farkla dışarı gidiyor

59.DK: Ludogorets'te oyuncu değişikliği Paulo çıkıyor Keseru giriyor.

56.DK: Visca rakibinden çok iyi sıyrılarak topu sağ kanattan çok iyi taşıdı. Visca'nın ortaya çevirdiği topta Mossoro müsait pozizyonda istediği gibi vuramadı ve top auta gitti

53.DK: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu hemen yanındaki Gökhan İnler'i görüyor. Gökhan İnler çok sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

50.DK: Emmanuel Adebayor'un ara pası ile penaltı noktasının sol tarafında topla buluşan Emre Belözoğlu vuruşunu yapıyor ancak kaleci Jorge Broun gole izin vermiyor.

49.DK: Emre'nin pozisyonundan hemen sonra gerçekleşen Ludogorets kontra atağında orta alanda hareketlenen Jody Lukoki pasını sol çaprazda hareketlenen Joao Paulo'a gönderiyor. Joao Paulo ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı gidiyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi Başakşehir 0 - 0 Ludogorets

43.DK:
Emre'nin sol kanattan açtığı ortayı Ludogorets savunması karşılıyor. Dönen topu kazanıyoruz ama Ludogorets savunması topu kazanıp uzaklaştırıyor.



40.DK: Konuk ekip Ludogorets Razgrad yarı sahamızda kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

35.DK: Ludogorets maçın bu bölümünde baskısını arttırdı ve teun sol çaprazdan frikiğini Volkan son anda topu kurtarıyor

33.DK: Wanderson Farias'un ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Cicinho'nun pozisyonu hakem Stefan Johannesson tarafından ofsayt gerekçesi ile durduruluyor.

24.DK: Gael Clichy topu kaptırıyor ve topu kazanan Lukoki hızla ceza sahasına doğru ilerliyor. Lukoki'nin sağ çaprazdan düzgün vuruşunu kaleci çıkarıyor.



21.DK: Ludogorets gole çok yaklaştı. Sağ kanattan açılan ortaya Wanderson kafa vuruşunu yapıyor ama Volkan Babacan sol köşeye uzanarak topu kornere çeliyor. Kullanılan kornerde Başakşehir savunması topu uzaklaştırıyor

16.DK: Kazanılan frikikte Emre Belazoğlu topu doğrudan kaleye gönderdi ama top farklı şekilde auta gidiyor.

12.DK: Ludogorets etkili geldi sağ kanattan yapılan ortaya kaleci Volkan Babacan topa müdahale etti ve uzaklaştırdı. Dönen top tekrar konuk ekipte kaldı. Joao Paulo'nun uzaktan şutunda top üst ağlarda kaldı.

11.DK: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Alexandu Epureanu kafa vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

6.DK: Sol kanattan gelişen atağımızda Gael Clichy ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

4.DK: Emre Belözoğlu'nun pası ile sol çaprazda topla buluşan Eljero Elia yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

1.DK: Maç başladı! Başarılar Başakşehir

Başakşehir'in ilk 11'i:

Volkan Babacan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre, Gökhan İnler, Elia, Mossoro, Visca, Adebayor

Ludogorets'in ilk 11'i:

Jorge Broun, Cicinho, Moti, Plastun, Natanael, Goralski, Abel, Dyakov, Lukoki, Paulo, Wanderson


4 MAÇTA 3 GALİBİYET


Süper Lig'e Bursaspor galibiyeti ile başlayan Başakşehir 1. Sevilla maçı sonrası rotasyona gittiği maçta Karabükspor'a 3-1 mağlup olmuştu. İstanbul ekibi sonrasında çıktığı iki maçta sırasıyla Konyaspor ve Fenerbahçe'yi yenerek 4. hafta sonunda 9 puan topladı.

LUDOGORETS YENİLMİYOR


Bulgaristan Ligi'nde mücadele eden Ludogorets ilk 8 haftada mağlubiyet görmedi. 5 galibiyet 3 beraberlik alan Başakşehir'in rakibi Ligde 18 puanla 2. sırada bulunuyor. Bulgar ekibi Başakşehir gibi Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda elenmişti.

Haberin Devamı