Spor Başakşehir Osmanlıspor maçı canlı izle: Şifresiz izle

Başakşehir Osmanlıspor maçı canlı izle: Şifresiz izle

Paylaş
Başakşehir Osmanlıspor maçı canlı izle: Şifresiz izle

Ligin flaş takımı Başakşehir, bugün Osmanlıspor'un konuğu oluyor. Maç eksiğiyle puan durumunda dördüncü sırada yer alan Başakşehir sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda... Taraflı tarafsız herkes bu karşılaşmaya kilitlenmiş durumda... Başakşehir Osmanlıspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in sezon bitimine 3 hafta kaldı. Ligde üç büyüklere kök söktüren Medipol Başakşehir, bugün Osmanlıspor deplasmanına çıkıyor. Bu karşılaşma her iki takım için de hayat memat meselesi... Başakşehir şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için bu karşılaşmadan galip ayrılmak zorunda... Öte yandan Osmanlıspor ise 2. lige düşmemek için son karşılaşmalarını almak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

OSMANLISPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Osmanlıspor Başakşehir maçı bu bugün saat 16.00'da Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Osmanlıspor Başakşehir maçını aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

MUHTEMEL 11'LER

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Yalçın, Numan, Tiago, Musa, Ceyhun, Serdar, Lumanza, Regattin, Cikaleshi.

TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Vicca, Arda, Elia, Adebayor.

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Turuncu-lacivertliler, 31. haftaya lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde, averajla üçüncü sırada girdi. Üç maçlık galibiyet özlemine geçen hafta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek son veren Osmanlıspor ise haftaya 32 puan ve averajla 16. sırada başladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 1-0 kazandı.

Napoleoni yok

Medipol Başakşehir'de maç öncesinde tek eksik bulunuyor.

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı süren İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Osmanlıspor karşılaşmasında görev yapamayacak.

Beş futbolcu ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de Osmanlıspor karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor, Junior Caicara, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci ve Kerim Frei, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Bu beş oyuncu, bu akşamki mücadelede kart görmeleri halinde, 32. haftadaki Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Osmanlıspor'da iki eksik

Başkent ekibinde sakatlığı süren Mehmet Batdal ve henüz hazır olmayan Payam Sadeghian maçta forma giyemeyecek.


Haberin Devamı